Positieve gezondheid – Meetup 5- Chantal Walg

Welke vragen stel jij om een complex probleem te ontrafelen? Hoe zou je de uitkomst van een gesprek of meeting kunnen beïnvloeden door de vragen meer vanuit perspectieftaal te stellen?
Daar kregen we gisteren een prachtig antwoord op! Met een divers gezelschap waren we bijeen in Lokalen voor de 5e IDG HUB Achterhoek. Spreker en auteur Chantal Walg maakte ons meer bewust van de vragen die we over onze eigen positieve gezondheid kunnen stellen en duidde heel mooi de parallel naar planetaire gezondheid.

We oefenden met vragen stellen die daadwerkelijk voor transformatie kunnen zorgen. Vragen die wij kunnen stellen binnen onze organisatie of ons bedrijf om te verkennen hoe we vanuit onze waarden kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld de transformatie naar planetaire gezondheid.
Deze bijeenkomst gaf ons weer nieuwe mogelijkheden en handvatten om hier zelf heel praktisch mee aan de slag te gaan. Ik ben er zelfs dezelfde avond aan de keukentafel met mijn gezin voor gaan zitten (bij ons speelt op dit moment een best wel groot vraagstuk) en het gaf inderdaad een nieuwe perspectief op de zaak, zowel voor mijn gezin als voor onze bedrijven ­čÖé

Over de auteur

Johanna Oosterbaan

Johanna is:
Trainer & Spreker bij HuysvoordeZorg.nl
Auteur Verpleegkundig Leiderschap Werkt!
Marketingstrateeg Gouden Website & CampingBeleving I
Bestuurslid IDG HUB Achterhoek.
Zij schrijft en spreekt veel over moed (een van de IDG Vaardigheden) en vindt het heel waardevol om vanuit haar kennis over moed een bijdrage te leveren aan de IDG HUB Achterhoek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}